Solliciteren


Vandaag weer een dag doorgebracht met vooral solliciteren. Bah, wat kan dat frustrerend zijn zeg. Er zijn niet veel banen en de voor de banen die er zijn, stellen ze achterlijke eisen.

Dus maar open sollicitaties versturen. Maar ik ben mijn motivatie kwijt. Ik vind het steeds lastiger om een leuke brief te schrijven, steeds lastiger om gemotiveerd over te komen. Ik heb geen recht meer op een uitkering, er hangt dus veel van af om snel een baan te vinden. En ook dat demotiveert. Ik wil de bedrijven wel, maar de bedrijven lijken mij niet te willen.

Jammer dat ik het financieel niet aan kan om gewoon even een paar weken geen sollicitaties te versturen. Lekker van de vakantie van mijn kids zou kunnen genieten, zonder de druk van het solliciteren te hebben.

Maar goed, morgen weer een dag, morgen weer solliciteren en wie weet, komt er binnenkort toch iets op mijn pad.

Vanavond speelt Nederland de halve finale van het WK tegen Urugay.

Miljoenen Nederlanders zitten weer voor de buis gekluisterd. Ik ben wel heel erg benieuwd of ze de finale halen en tegen wie ze dan zouden moeten spelen. Nederland is nooit eerder Wereldkampioen geweest, dus het zou wel een leuk feestje worden.

Facebook Comments