Nieuwe Baan


J!!! Het is gelukt! Vanaf 1 september begin ik aan een nieuwe baan. Na ruim anderhalf jaar veel te weinig uren werken, mag ik vanaf 1 september eindelijk weer voor 32 uur per week aan de bak. Eens kijken of we dan eindelijk die spaarrekening eens kunnen gaan gebruiken 😉

Ik ga werken bij een klein bedrijf in Hengelo, die werkzaam is in de Hydraulics. Ik word daar een manusje van alles. Ik ga me bezig houden met een stukje inkoop, achter leveranciers aanbellen om te zorgen dat ze leveren, ik ga handleidingen maken en documentatie verzamelen. Daarnaast zal ik waar nodig ook op andere afdeling bijspringen en misschien ook nog eens iets ontwerpen. (flyers ofzo)

Het lijkt dus heel spannend. Ik krijg de uren die ik graag wil, 32 uur en op woensdag en vrijdagmiddag vrij. De aanhouder wint, zullen we maar zeggen. Maandag heb ik mijn contractbespreking dus een paar dingen zijn nog afwachten, maar dat komt vast wel goed.

Vandaag had ik wederom een lui dagje, dus ik ben even aan het knutselen geweest met Illustrator en Photoshop.

Facebook Comments