Weekend


Zo, mijn werkweek zit er weer op en ook Wouter heeft na 3 weken vakantie weer gewerkt. Alleen hij hoefde maar 3 nachten en is er nu weer 10 vrij. Pffff.

Morgen lekker uitslapen en even verder met mijn huisje. Na dinsdag heb ik verder niet zoveel meer gedaan en heb de helft van de woonkamer pas af. De keuken schreeuwt bijna om een doek. Leuk zo’n hoogglans keuken, maar ik moet ook iets vaker poetsen dan ik anders gedaan heb. Je ziet er toch best wel veel op 🙁

Het aftellen is ook begonnen. Nog 3 nachtjes slapen en dan komen mijn kindjes terug. Gedaan met de stilte. Dan nog 2 weken en dan is alles weer back to normal. En eigenlijk dan ook best weer druk. Kids weer naar school, naar voetbal en naar zwemles en Ferris begint vlak na de zomer ook met extra schoolgym. Gym na schooltijd, betaald door de gemeente om hem meer zekerheid te geven, om hem een betere motoriek te geven, hem beter te leren samenspelen en meer vertrouwen te krijgen. Ik ben benieuwd hoe dat gaat en waar dat is. En wat hij er zelf van vind. Waarschijnlijk heeft hij er weinig zin in, maar ja, hij heeft niet altijd even veel keus.

Eind Augustus ook met Ferris naar de oogarts. Zal hij een brilletje nodig hebben? Afwachten, maar het zal mij in ieder geval niets verbazen.

Fijne avond!

 

Facebook Comments