Webdesign


Ik heb in de loop der jaren best wel een basis opgebouwd mbt webdesign en alles wat ik kan, heb ik mezelf geleerd.

Nou kan ik mij zeker met de systemen van o.a. WordPress prima redden, maar ik zou graag wel meer willen. Een betere basis willen hebben en ook qua opmaak meer kunnen. Ik heb mij dus ingeschreven voor een cursus webdesign. Op deze manier hoop ik betere sites te kunnen maken en mij wellicht in de toekomst ook meer te verdiepen in programmeren. Iets wat mij ook erg interessant lijkt, maar ik eigenlijk nog nooit echt iets mee heb gedaan.

Heel heel lang geleden wel eens een boek gekocht over Java C++ , maar nooit echt in begonnen. Mijn eigen website draait voor een groot deel op PHP en ik begrijp wel hoe het werkt, maar ik weet niet waar alle codes voor dienen en hoe ik alles op kan roepen. En zo zijn er nog veel meer dingen. En een website in WordPress, zoals deze is niet zo heel lastig. Het zijn verder hapklare brokken, maar helemaal eigen is het ook niet.

Dus de basis die ik al heb van o.a. HTML, zal ik de komende maanden uitbreiden en hopelijk lukt het mij dan ook om een meer eigen site te maken.

Ik heb een extra onderdeel op deze site gezet. Dat zal mijn oefensite zijn. Stelt nu nog niet zoveel voor, maar hopelijk over een tijdje wel, klik hier

 

Facebook Comments