Wandelen in het bos


Vandaag met Keyon even naar het bos geweest, blaadjes gezocht en eigenlijk was ik ook op zoek naar kastanjes en eikels. Maar voor ik überhaupt een stukje bos gevonden had waar ik kon lopen… Wat dat betreft ben ik echt gewend dat ik op korte afstand van Drenthe zit en zo diverse bossen in kan wandelen. Ik vind dat hier in Twente toch een beetje tegenvallen. En helaas op internet ook niet veel te vinden. Maar goed, ik ben in Beckum beland, samen met Keyon en Sascha.

bos0006

Brandnetelblaadjes prikken

Dat was dus een stukje wandelen en Keyon had al snel een blaadje te pakken. Een brandnetel blaadje..Ik zei tegen hem dat het prikblaadjes zijn, maar meneertje was een beetje eigenwijs met dit gezicht tot resultaat.

Gelukkig waren de tranen wel weer snel verdwenen en zijn we op zoek gegaan naar leuke herfstdingen.

Takken en blaadjes zoeken en lekker rennen.

 

 

 

 

 

 

En daarna, lekker verven/schilderen en iets leuks maken voor in huis in de herfstsfeer.

 

Facebook Comments