Update


Het is al weer een tijdje geleden dat ik een stukje voor mijn blog heb geschreven, of foto´s heb geplaatst. Waarom niet, onder andere druk.

Ik heb de afgelopen maanden veel gesolliciteerd, op zoek naar een baan met meer uren. Uiteindelijk heb ik er één afgeketst omdat ik mij daar toch echt niet zag werken. Het waren meer uren, dat wel, maar wel zeer slecht betaald. Ik ben maar blijven hangen bij Zorggroep Manna, mijn tweede jaar. Welliswaar nog steeds met een nul-uren contract, met wel met een toezegging dat ik meer uren ga krijgen en dat mijn contract dan ook omgezet gaat worden. We wachten dat dus nog even af. Ondertussen blijf ik rond kijken of er misschien toch geen leuke baan voorbij komt. Maar op het moment dus gewoon solliciteren op die banen die mij echt leuk lijken en niet solliciteren omdat het moet.

Ik heb een inkomen, niet zo heel veel, ik heb een baan waar ik in ieder geval niet elke ochtend met lood in mijn schoenen naar toe ga, ik heb sociale contacten en uitzicht op meer uren. Mijn droombaan? Nee, dat is dit niet, maar ook zeker geen horrorbaan.

Ik heb ook weer wat aangepast op mijn site, een ander uiterlijk, al ben ik daar nog niet echt tevreden over, maar daar zal ik de komende tijd ook nog wel naar kijken. Ook zijn er nu advertenties toegevoegd, ja ook bij mij zien jullie nu google-advertenties. Een test, om te kijken of het daadwerkelijk wat oplevert. Al betekend dat waarschijnlijk wel dat ik eens wat meer bezoekers naar mijn site moet krijgen. Dat betekend vaker schrijven en vaker onderwerpen aanspreken die een ander ook interessant vinden, want soms betwijfel ik of mijn blog ook voor een ander dan voor mezelf interessant is.

Dus iedereen klikken op de advertenties!!


Facebook Comments