Time flies


Keyon is alweer ruim 2 maanden. 9 weken en 1 dag om precies te zijn. De tijd vliegt voorbij.

Over 3 weken moet ik weer een baan hebben, moet ik weer aan het werk en zitten er 16 weken zwangerschapsverlof op.

Al een aantal weken druk aan het solliciteren en gisteren een gesprek gehad wat misschien wel mijn droombaan is.

Het is nog even afwachten, maar hopelijk hoor ik snel meer.

Keyon wordt al een echt mannetje met een behoorlijk eigen willetje. Wil hij niet slapen? Dan merk je dat echt wel. Hij blijft net zo lang brullen tot dat je hem oppakt en met hem gaat spelen. En Keyon is sterk. Wanneer je hem op zijn buikje legt, tilt hij zijn hoofdje al helemaal op. Heel lang houdt hij dat nog niet vol, dus ben elke keer te laat met het fototoestel. Hij lacht, ook met zijn ogen en laat merken dat hij blij is om je te zien. En het liedje van de paddestoel met witte stippen vind hij helemaal geweldig. Vooral het stukje dat de beentjes in de lucht gaan. Dan til ik hem op en bij de volgende keer begint hij zijn hele lichaam te bewegen als we bij dat stukje zijn. Hij weet het al precies. Als hij op zijn buikje ligt, probeert hij steeds zijn knieen onder z’n billen te krijgen en wordt hij boos omdat het hem niet lukt. Het allerliefste krijgt hij de hele dag aandacht, zit hij de hele dag op schoot, vermaak je hem de hele dag.

Sylvester en Ferris zijn nog steeds helemaal super trots. Ferris soms wat onbehouwen. Hij heeft niet helemaal in de gaten dat zijn hoofd ongeveer net zo zwaar is als Keyon, maar ach, hij bedoelt het goed. Ook als Keyon ligt te slapen, hangt Ferris rustig zijn hoofd boven hem en strooit met kusjes. Of hij neemt de halve buurt mee naar binnen om zijn broertje maar aan iedereen te laten zien. Super trots, maar niet altijd even handig.

Sylvester geeft vaak de fles of heeft hem gewoon op schoot terwijl hij televisie kijkt.

Hij is heel zorgzaam en vraagt ook vaak hoeveel hij heeft gedronken, wanneer hij weer een fles moet en wat er in zijn luier zat. Het eerste wat hij ’s morgens doet als hij beneden komt, is Keyon een kus geven en knuffelen. Echt heel leuk om te zien.

Sylvester en Keyon 1Sylvester en Keyon 2

Dinsdag krijgt Keyon zijn eerste prikjes. Blijf het  niet leuk vinden. 2 van die grote naalden in 2 van die mini-beentjes. Even afwachten hoe hij er op reageert.

Ik ben ook wel erg benieuwd hoeveel hij inmiddels gegroeid is. Voor mijn gevoel gaat het razend snel. Voor dat ik het weet zijn ze 8!!!!

Daarom genieten we heel veel van dit mannetje. Mini-mannetje

 

Facebook Comments