Super Keyon 1


Zoals een aantal wel weten, doe ik een cursus kleding maken en ontwerpen. Nou vind ik lang alle opdrachten niet leuk en ben ik met de zoveelste rok in 15 lessen bezig en heb ik het wel een beetje gehad met de rokken. Maar er zijn ook al een aantal andere dingen voorbij gekomen zoals het kindersportpak, die ik voor Keyon heb gemaakt. (zie hier) En nu kwam ik bij het hoofdstuk verkleedkleren. Eigenlijk net te laat, want daarin worden de zwarte pieten pakken beschreven. Dus die misschien voor volgend jaar. Maar ook een cape stond erin en de opdracht was, maak een cape. Nou was het zo  dat Keyon al een paar keer om een cape gevraagd had, dus dat kwam goed uit.

Gisteren met oma en met Keyon naar de stoffenwinkel. Bij de carnavalsstoffen laat ik Keyon diverse stoffen zien, maar hij is dus best wel kieskeurig. Alles wat ik liet zien was niet goed. Hij roept steeds dat zijn lievelingskleur groen is, dus ik liet een groene stof met rode stippen zien, zijn antwoord nee en zijn antwoord bleef nee met alle grappige en gekke stoffen die ik liet zien. Dus ik vraag hem maar wat voor kleur zijn cape moe worden. Rood zegt hij. Dus rood werd het.

Ik had al bedacht dat ik achterop de cape een grote letter K zou maken in een andere kleur. En het patroon had ook een Biasband, dus ik heb gekozen voor een brede, felgele bias. En zie hieronder het resultaat!!!

Facebook Comments

Een gedachte over “Super Keyon

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.