Sinterklaas leest mijn blog


Vol verwachting klopt ons hart…. Zaterdag 3 december was het zover. Het jaarlijkse sinterklaasfeest werd gevierd met stapels cadeaus voor vooral de kinderen en ’s avonds het suprise festijn voor de grote kinderen.

Sylvester en Ferris moesten wij helaas missen dit jaar, die waren bij hun vader. Gelukkig heeft Sinterklaas mijn grote jongens niet vergeten en zijn zij gisteravond nog verwend. Voor Keyon was het zijn eerste Sinterklaas, hij begreep er niets van, maar heeft genoten van de drukte en de vrolijkheid. Het mooiste cadeau dat Wouter en ik hebben gekregen, kreeg gelijk een plekje boven de bank. Een mooie foto van onze 3 boys op canvas, 80x 80 groot, we kunnen er niet meer omheen.

En dan de suprises. De Sint leest mijn blog! Een tijdje terug schreef ik over mijn lezers, of misschien wel mijn gebrek aan lezers…Dat ik mij weleens afvraag of mijn blog gelezen wordt, of het interessant gevonden wordt etc. etc.

Ik kreeg een DVD, een film over iemand die lezers op haar blog wil en ze gaat een jaar lang recepten koken en daar over schrijven. Ik zal de film een dezer dagen eens kijken, wie weet leer ik ervan.

Anderzijds kan ik natuurlijk ook een vragen waar mensen over willen lezen. Mijn gezin? Elke dag een foto, of inderdaad elke dag een nieuw recept uitproberen.

Ik heb weleens mijn mening willen geven over het nieuws, maar eigenlijk tegen de tijd dat ik het nieuws gezien of gelezen heb, is er al zo vreselijk veel over geschreven.

Als iemand ideen heeft over mijn blog, hoe ik lezers kan krijgen, anderen kan interesseren, reageer dan op mijn blog. Laat me merken dat het gelezen wordt, zodat ik de motivatie hou om het bij te houden, om het verder uit te diepen en om mijn eigen grenzen te verleggen en wellicht kan ik dan volgend jaar tegen Sinterklaas zeggen, het is gelukt!!!!

Facebook Comments