Rechtszaak dakkapel


Ons dakkapel verhaal gaat vandaag verder. Om half 2 mogen wij ons weer bij de rechter melden. Wij mogen dan gaan bewijzen dat de eerste aannemer er wel degelijk een potje van gemaakt heeft. De foto’s heeft de rechter al gezien, daar kunnen we dus niets extra’s mee bewijzen.

Wij moeten aantonen dat de aannemer wel vaker is geweest dan 2 keer. Ik heb meerdere telefoonrekeningen opgevraagd en daar is wel degelijk duidelijk dat wij vaker dan 2 keer contact hebben gehad. Helaas heb ik niet alle telefoonrekeningen kunnen opvragen, want blijkbaar moeten telefoonspecificaties wettelijk na 12 maanden vernietigd worden en blijkbaar is alleen Ziggo de provider die dat ook daadwerkelijk doet. Prima, genoeg andere providers waar het wel duidelijk is dat we contact opgenomen hebben met die man.

Daarnaast hebben we getuigen. Zowel de dakdekker als de aannemer die onze dakkapel hersteld heeft, zullen getuigen, al noemde de rechter dat de vorige keer niet echt onafhankelijk omdat zij ook de reparatie uitgevoerd hebben. Volgens de rechter hadden we er een onafhankelijk bureau erbij moeten halen. Mijn inziens zijn de bedrijven die dit gerepareerd hebben volkomen onafhankelijk omdat wij voor die tijd geen enkel contact met hen hebben gehad.

Al met al een spannend dagje, de zenuwen beginnen met de minuut meer door mijn lijf te gieren en ik ben blij als we het weer achter de rug hebben. Het duurt nu al zo lang. Ik verwacht niet dat wij gelijk een resultaat hebben vandaag, we zullen wel een week of 2 op de uitspraak moeten wachten…en dan maar duimen voor een positief resultaat…

Facebook Comments