Project Redecorating


Redecorate0001Al een tijdje wil ik wat dingen veranderen in ons huis. Al jaren kijk ik tegen dezelfde dingen aan, bij elkaar geraapte accessoires, meegenomen uit mijn huwelijk, samengevoegd met de accessoires van Wouter. Het is tijd voor iets nieuws, iets anders. Laatst ben ik een rondje stad gegaan, maar bij zowel de Blokker, als de Xenos als de Hema, alles is hetzelfde en die kleuren staan me niet aan. De trend blijft al een tijdje hangen in de witte, natuurlijke kleuren, accessoires met opdrukken voor sleutels, knopen, oorbellen, theezakjes en ga zo maar door. Wil ik daar jaren tegen aan kijken? Nee, eigenlijk niet, ik wil meer kleur in huis. Maar welke kleur?

Dus al een aantal wekken aan het dubben, wat wil ik, wat vind ik mooi en nog belangrijker, wat vinden we samen mooi? Met een idee in mijn hoofd ging ik naar de Gamma. Hebben ze daar geen verschillende stalen meer op één kaartje??! Dus heb ik zelf een aantal kleuren bij elkaar gezocht en deze mee naar huis genomen.

Het wordt waarschijnlijk een lichte lila-tint. (Rozet)Een vrouwenkleur in een mannenhuis. Één muur ga ik schilderen, de deurtjes van de wandkast gaan van kleur veranderen en krijgen nieuwe knopjes. De oude bij elkaar geraapte dingen gaan uit de vensterbank, een schilderij gaat op marktplaats, als ook de nog goede accessoires. De kussenhoesjes op de bank zijn al maanden aan vervanging toe, dus ook daarvoor straks op zoek naar leuke stofjes en lintjes.

De eetkamerstoelen hebben hard een likje verf nodig, dus die gaan we aanpassen aan de kleur van de tafel, zodat ook dat beter bij elkaar gaat passen en ook de salontafel heeft zijn beste tijd gehad. Wat we daar mee gaan doen? Nog geen idee, misschien verven, misschien zelf één maken, misschien marktplaats afspeuren. De gordijnen blijven hangen en ook de resterende meubelen blijven zoals ze zijn. (die staatsloterij is ons nog steeds niet gunstig gezind)

Dit wordt dus mijn project voor de komende maanden en daar zal ik dus ook nog meer over schrijven.

FIJN WEEKEND!!!

Facebook Comments