Project redecorate part 3


Tijd om een blog bij te houden lijk ik de laatste tijd weinig te hebben. Helaas. Net als mijn project redecorate in huis. Want eerlijk is eerlijk…Na een lange dag werken en een hele dag achter een pc zitten, heb ik weinig zin om thuis of mijn pc aan te zetten, of een blik verf open te trekken….

Het blik verf had ik al weken in huis, maar ik kon me nog niet zetten tot actie. In de weekenden dat Wouter aan het werk was leek het mij niet handig… heb natuurlijk ook Keyon die aandacht wil. Andere weekenden hadden we weer andere verplichtingen of simpel weg geen zin.

Maar afgelopen weekend moest het er dan toch maar van komen. Over een kleine 2 weken krijgen we een andere kast voor in de woonkamer dus leek het mij wel prettig als de muur voor die tijd geverfd was.

Dus op koningsdag eerst naar de vrijmarkt en afgezien van 4 porties kibbeling, verder niets gescoord. Thuis aan de slag gegaan met het afplakken van de stopcontacten en plinten en plastic op de vloer.

image

Nog even op kraamvisite want Sylvester en Ferris hadden hun jongste neefje Chiel nog niet gezien. Bij thuiskomst even eten en aan de slag.

Al met al had ik 1.5 uur later de muur er in. Helaas niet in 1 keer gedekt dus de volgende dag mocht ik nog een keer. Met nog 1 vierkante meter muur te gaan,  was mijn blik verf schoon leeg. Flink balen, helemaal omdat de kleinste hoeveelheid die ik kopen kon wederom een liter was.

image

image

Al met al hing s avonds alles weer aan de muur,  stond de bank weer op de zomerlocatie en kon ik lekker zitten.

Nu mag de muur nog even goed drogen…dan schijn ik het af te kunnen nemen met een doekje dus geen kinderhandjes en vingervlekken meer…

Ik ben benieuwd. .
Over 1.5 week de nieuwe kast erin en dan ben ik voorlopig wel klaar denk ik…. (hoopt Wouter)

Facebook Comments