Project Redecorate part 2


Nu ik eenmaal heb besloten om de woonkamer eens te veranderen, begint het dan ook echt te kriebelen.

De kleur van de muur had ik al uitgekozen en dus ook een idee van welke kant ik op wil. Gisteren ben ik naar de Ikea geweest, heb ik vast een aantal dingen gehaald. Stof voor de kussens op de bank, kaarsen, (nu nog een kandelaar) en vaasjes met siergrind en een paar bloemetjes. Die moest ik nog even omvormen tot één geheel en ook die staan inmiddels.

Bij de Action al een leuk canvas schilderij gezien die wij allebei mooi vinden en welke geen gat slaat in de begroting, dus die komt hoogstwaarschijnlijk aan de muur.

Nu nog op zoek naar een slachtoffer die een boom op mijn muur wil tekenen en binnenkort verf halen om dan ook daadwerkelijk aan het schilderen te beginnen.

Hier de foto’s van mijn kussens en mijn bloemenkunst  😆

redecorate0001_1 redecorate0002 redecorate0003

Facebook Comments