Consultatiebureau


Vandaag ben ik met Keyon naar het consultatiebureau geweest. De keuring en de inentingen.

Keyon weegt inmiddels 4320 gram, is ongeveer 54 cm lang en heeft een hoofdomtrek van 37.9

Hij groeit harder dan dat hij van de gemiddelde curve moet doen en zijn hoofd is groter in vergelijking met de rest van zijn lichaam.

Ach een groot hoofd, er moet natuurlijk heel veel informatie in…

meaning of the baby name Keyon

Keyon heeft zijn eerste inentingen gehad. Een nieuw soort las ik toen ik thuis kwam. Er lag een brief van het RIVM of wij mee willen werken aan een onderzoek naar de nieuwe vaccinaties die gegeven worden aan kinderen geboren na 1 maart 2011. De cocktail is uitgebreid. Werden ze eerst ingent tegen 7 typen pneumokokken, nu zijn het er 10. Voor degenen die net als ik geen idee hebben wat Pneumokokken in hemelsnaam zijn, klik hier. Ze willen weten of deze nieuwe variatie voor meer bijwerkingen zorgt of niet. Gezien mijn ervaringen met Ferris en inentingen, wil ik er wel aan meewerken. Morgen dus even invullen en terug sturen.

Vandaag wederom een aantal sollicitaties verstuurd. Gisteren heb ik op Linkedin aangegeven dat ik een baan zocht en ook daar heb ik een reactie op gekregen. Een leuk telefoongesprek gehad met de beste man. Nu is het weer afwachten.

Morgen hoop ik op een positief bericht van het gesprek dat ik afgelopen vrijdag heb gehad. Het blijft spannend en de tijd begint te dringen.

Nog twee nachtjes en dan hebben Wouter en ik een avondje en een nachtje voor ons zelf. Samen lekker uit eten en misschien wel naar de bioscoop. Een beetje afhangelijk of er ook iets leuks draait.

Voor nu kruip ik op de bank, hopend dat ik niet weer in slaap val, want die bank is nou niet echt gemaakt om op te slapen.

 

Facebook Comments