Mijn eerste dagen in mijn nieuwe Job


Zo, mijn eerste werkdaagjes bij mijn nieuwe werkgever zitten erop. 2 halve dagen en 1 hele dag…Lekker begin! Neemt niet weg dat ik reuze moe ben. Als ik thuis kom, kan ik echt wel slapen. Om een uurtje of half 11 is dan ook echt het licht uit en stort ik in een coma in mijn bedje. Mijn mannetje heeft nu niet zoveel aan mij 🙁 Maar ja, komt wel weer.

Het werk is in ieder geval tot nu toe leuk. Ik voel me er op mijn plaats en voel me minder onzeker dan andere keren dat ik aan een nieuwe baan begon. Andere kant, heb inmiddels zoveel ervaring met eerste werkdagen… De dagen vlogen voorbij en ik mag nu alweer van mijn weekend genieten.

Morgen gaan we met de kids naar de Efteling. Een vriendin van mij trakteert en de kids hebben nog geen idee waar we heen gaan. Erg leuk en ze zijn erg nieuwsgierig. Ik ben dus erg benieuwd naar hun reactie. Ze weten wel dat we bijna 2 uur moeten rijden en dat we vroeg weg moeten en laat weer thuis zijn, maar verder een grote verrassing. n dezer dagen zullen dan ook zeker een aantal foto’s op mijn site verschijnen. Dat herinnert me er gelijk even aan dat ik mijn batterijen op moet laden. Niets is zo lullig als een lege accu op een geweldig foto-moment.

Zondag is maar even een lekkere lui-lak dag. ’s Morgens om 8 uur beginnen is toch wel hl vroeg. Het voordeel is, is dat ik wel lekker op tijd weer thuis ben. Dinsdag moet ik voor het eerst op het fietsje naar mijn werk en laten we eerlijk zijn, mijn conditie is nou niet echt je van het. Wie weet verbetert dat nu iets.

Iedereen een fijn weekend!

Facebook Comments