WK 2010


Gisteren een zeer spannende wedstrijd tussen nederlanden Uruguay en dan waren vooral de laatste 5 minuten zwaar spannend, want het leek er toch even op dat ze nog gelijk zouden komen, maar wij wonnen, 3-2

De Duitsers waren er heilig van overtuigd dat ze de finale tegen nederlandzouden spelen en dat ze zouden winnen van nederland. Alleen volgens mij waren ze toch een belangrijk item vergeten. Namelijk de halve finale tegen Spanje!!! Met het hoofd in de wolken, in gedachten al met de wereldbeker in de hand, verloor Duitsland met 1-0 van Spanje.

Zo zien we maar weer dat niets vanzelfsprekend is! En eerlijk gezegd, vind ik het wel leuk dat het nederland-Spanje wordt en geen nederland-Duitsland. Verliezen van Duitsland is zuur, maar helemaal in de finale! Juist omdat dit al eens gebeurd is. Dan was het extra zuur. Als we een finale nederland-DLD zouden winnen, was dat natuurlijk helemaal geweldig geweest.

Maar vandaag was er meer dan alleen maar voetbal. Ik had gesolliciteerd als postbezorger bij DHL. Tja je moet toch wat 😉 En morgen heb ik een gesprek en kan ik waarschijnlijk volgende week beginnen. Het is maar een paar uurtjes per week en in de eerste instantie in de vakantie periode, maar het is altijd meer dan niets.

Een aantal weken geleden heb ik mij ook aangemeld als Alfahulp bij een thuiszorg organisatie. Ook voor de zomer periode en ja hoor. Over een week mag ik ook daar beginnen. Ik kan dus op dat gebied weer even rustig ademhalen. Zo heb je niets en zo heb je 2 banen!!! Het zijn 2 parttime banen dus ik hou ze lekker allebei 😀

Voor nu ga ik nog heel even tv kijken en dan mijn bedje opzoeken.

Weltrusten

Facebook Comments