Long Sleeve Cowl Neck Dress


Ik heb een proefabonnement op de Burda en in de oktober uitgave stond deze jurk.

image

Long Sleeve Cowl Neck Dress

 

Ik dacht dat ik nog wel een leuke stof had om deze jurk te maken, maar die stof was niet bi-elastisch. Ik ben dus op zoek gegaan naar een leuke goedkope bi-elastische stof.
Nou valt deze jurk onder de categorie makkelijk, maar de schouders lopen ietwat schuin en dit was toch nog even lastig. Omdat ik het niet goed gedaan had, pasten de mouwen niet en kreeg de hele jurk een beetje een verfrommeld uiterlijk.

Ik had stof genoeg, dus de eerste mogelijkheid die ik had met voldoende vrije tijd, ben ik toch weer achter mijn naaimachine gekropen. De tweede jurk lukte goed en door de stofkeuze is het eigenlijk een hele chique jurk geworden.

De jurk zit lekker en wordt met een andere stof zeker nog een keer gemaakt.

Zie hieronder het resultaat van de jurk… Helaas ben ik geen fotomodel, maar het geeft zo wel een indruk Hoe die eruit ziet en hoe die zit.

image

image

image

Facebook Comments