Een dagje in Veendam


Afgelopen woensdag zijn wij in de auto gestapt, op naar het Noorden van het land. Opa en oma hadden rapporten van Sylvester en Ferris nog niet gezien en wij hadden een verjaardag.

Woensdag dus naar mijn ouders geweest. Het was mooi weer en Sylvester en Ferris wilden graag met het bootje het meer op. Aan het einde van de middag de kids in de zwemvesten en op in het bootje. Op een gegeven moment vroeg opa en Sylvester of hij even wilde sturen. Dat wilde hij niet, vindt hij maar eng.

Ferris werd gevraagd, maar hij zegt over het algemeen altijd eerst wat zijn grote broer zegt. Maar een paar minuten later wilde hij toch wel heel graag sturen. Hij had de grootste lol, schaterde het uit. Uiteraard hebben we daar een paar foto’s van gemaakt:

(voor degenen die dit op hyves lezen, klik op orginele post lezen om de foto’s te zien)

’s Avonds was er noodweer voorspelt, we hielden dus het nieuws nauwlettend in de gaten en lieten de kinderen op blijven. Nou heeft het in sommige delen van het land behoorlijk gespookt, maar in Veendam kwam het niet veel verder dan een aantal flitsen en donderslagen. Het stelde niets voor.

De kids op bed gedaan en wij hebben verder gezellig gekletst en Wouter leren klaverjassen.

Donderdag zijn we op verjaardagvisite geweest en ook daar hebben Sylvester en Ferris zich prima vermaakt. We waren pas tegen 23:00 uur thuis en ze zijn per direct hun bed ingerold. Ze waren moe, want ze waren vanochtend pas om HALF 11 wakker. Heerlijk, kinderen die uitslapen. Hopelijk doen ze dat morgen ook 😉

Groetjes

{jcomments on}

Facebook Comments