Kerstpakket


Gisteren kon ik mijn kerstpakket ophalen. Of kerstpakket? Bij mijn werk, werken ze met bonnen en een kerstmarkt. Je komt met je uitnodiging, krijgt ter waarde van een bepaald bedrag bonnen en zoek maar uit!

De markt viel tegen, vond ik. Er zou van alles te doen zijn voor kinderen, dus ik heb die oudste twee van mij meegesleept. Het enige wat ze hebben gedaan is warme chocolademelk met slagroom drinken. Ook lekker, maar verder viel het tegen.

Wat kon ik halen van mijn bonnen. Halve serviezen; niet nodig, dekbedovertrekken; nog meer zou overbodig zijn, boeken; absoluut niet mijn genre, zelfgemaakte kerstkaarten; ook niet nodig, kan ik zelf ook; puzzels; heb er nog 3 ongemaakt liggen en ga zo maar even door. Er stond ook een kraampje met sierraden. Van glas, met kralen en lintjes. Leuk. Heb een ketting met bijpassende oorbellen uitgekozen. Maar ja, de helft van mijn bonnen waren nog niet gebruikt, dus wat nog meer? Er stond een stand met spullen voor het maken van cupcakes en taarten. Dat zag er wel leuk uit en taarten maken doe ik toch best wel regelmatig. Spullen voor die leuke kleurige taarten, bruidstaarten, verjaardagstaarten, geboortetaarten. Waar je een fortuin voor betaald in de winkel zou ik nu zelf kunnen maken. Dus maar een basispakketje mee genomen.

Maar zo’n soort taart heb ik nog nooit gemaakt!!

Oplossing! Ik heb ooit eens zo’n kinderbakset gekocht, voor mini-cakes en mini-taartjes. Dus een mini-taartje gemaakt! Om te proberen, om te proeven, om te kijken wat we allemaal lekker vinden. En dit is het resultaat!!

151220112731512201127415122011275

(nu nog even proeven, update volgt!!)

Facebook Comments