Joggingpak voor Keyon


Ik volg al een tijdje een cursus Kleding maken en Ontwerpen. Erg leuk, maar soms ook erg lastig. Een tijdje terug was ik al begonnen met de les voor een sportpak voor kinderen. Iets voor één van mijn kleine mannetjes maken is altijd goed natuurlijk. Ik koos voor een sportpak voor Keyon. Leuke stof gekocht en aan de slag gegaan. Ik had de broek helemaal af en de trui zo goed als af. Ik moest nog de boordjes aan de trui maken, maar heb het aan de kant gelegd. Het werd mooi weer en ik had er even geen zin meer in.  Op een gegeven moment ontdekte ik natuurlijk ook nog eens de tassen en was het hele pak eigenlijk vergeten.

Vandaag heb ik dus van nog een les voor de sportpak het huiswerk gemaakt en ingestuurd en heb vandaag ook het sportpak afgemaakt. Nu het huiswerk nog even inscannen en dan kan die ook verstuurd worden. Ik vind het sportpak erg groot lijken, dus ik ben benieuwd hoe het staat als ik Keyon morgen zijn pak laat passen.

Sportpak 1 Sportpak 2

 

 

Fijne avond!

Facebook Comments