Online met Online


Maandag is onze Ziggo-internet omgezet naar Online internet. Vorige week hadden we het modem al gekregen en ik zal een beetje op tegen het installeren van dat ding. Nou dat viel dus enorm mee! Stekker in het telefoonstopcontact, telefoonstekker naar het modem en voila, Internet.

Tot nu toe gaat het dus helemaal lekker. We hadden gebruik gemaakt van een actie waarbij je ook een laptop kreeg en deze is vandaag gekomen 😉 Dit blogje type ik dus op onze nieuwe laptop. En voor degenen die mij kennen, ik hou deze laptop bij de wijn uit de buurt. Voor degenen die dat verhaal niet kennen…. Wij hadden een laptop. Gekregen bij een telefoonabonnement van Wouter. Deze hadden we ongeveer 2 maanden in ons bezit en toen gooide ik er een glas wijn overheen. Laptop heeft dat niet overleeft…:( Dus veel plezier hebben wij aan die laptop niet beleefd. Conclusie, een laptop lust geen wijn…geleerd, wijn uit de buurt van laptop houden….

Wouter kon het ook niet laten om hier een opmerking over te maken toen ik de laptop uitpakte.

Vandaag heb ik er al weer 2 weken opzitten bij mijn nieuwe baan. Het gaat goed, leuke collega’s en nog steeds bergen informatie op een dag. Aan het einde van de werkdag ben ik dan ook volledig gaar en komt er niet veel meer uit. Hopelijk gaat dat gauw wat beter. Ik heb maar een aantal boekjes van mijn werk meegenomen over hydrauliek. Want behalve dat ik weet dat het iets met olie is, weet ik er verder vrij weinig van af. Dat is dus iets waar ik mij de komende weken in ga verdiepen. Basiskennis Hydrauliek. Wie weet word ik ooit nog eens goed daarin.

Nog een fijne dag verder 😉

Facebook Comments