Einde Dakkapelnachtmerrie? 4


Al eerder schreef ik over onze dakkapel. Wat een plaatje had moeten worden, bleek een nachtmerrie te zijn. Hieronder een indruk van het water welke wij bij elke regenbui op konden dweilen.

Afgelopen week is de aannemer geweest en onze dakkapel ziet er stukken mooier uit dan het was. Netter professioneler. Bij de start van de reparatie bleek ook dat het kozijn al aan het verzakken was en dat de hele opbouw dusdanig slecht geplaatst was dat er al verkleuringen in het hout waren ontstaan. De aannemer vertelde ons, dat als we er niets aan hadden gedaan, de dakkapel binnen enkele jaren letterlijk van ons huis afgerot was. Nou lekker dan. Er zijn nog meer foto’s gemaakt door de aannemers, allemaal dingen die onze zaak tegen de eerste aannemer heel sterk maken.

Vorige week zijn ook de dakdekkers geweest. Nu wachten wij op de eerste enorme regenbui. Gaan we samen kijken of we geen paraplu op zolder nodig hebben en of het eindelijk afgelopen is met emmertjes water dragen. We wachten af….

Ook wachten we af wat de vorige aannemer doet. Alles ligt bij een deurwaarder en zijn laatste kans om vrijwillig te betalen heeft hij gehad….. In ieder geval lijkt het mij duidelijk dat hij nooit meer een dakkapel mag plaatsen. Zo’n dakkapel is iemand letterlijk van de regen in de drup helpen.

 

 

 

Facebook Comments

4 gedachten over “Einde Dakkapelnachtmerrie?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.