De Week bekeken


Sylvester en Ferris zijn inmiddels een week bij hun vader. Het is hier een beetje stil in huis. Wouter en ik hebben veel gedaan zodat het gemis niet zo heel groot is.Gelukkig ben ik ook aan het werk. Maandag moet Wouter ook weer werken, dus dan wordt het echt stil in huis.

Afgelopen maandag ben ik bij de oogarts geweest. Ik heb toen druppeltjes in mijn ogen gekregen. Ferris moest eigenlijk ook naar de oogarts, maar omdat het zijn vaders vakantie is, heb ik dat uit moeten stellen. Toen ik hem zei dat hij naar de oogarts moest, zei hij direct dat hij geen druppeltjes weer wilde. Hij was amper 3 toen hij die druppels kreeg, dus dat heeft toen veel indruk op hem gemaakt. Nou heb ik ze ook gehad en nou snap ik dat ook. Ik heb nog nooit zo slecht gezien. Alles was wazig en ik kon niet eens goed zien wat ik op mijn broodje had. Ik kon niks lezen en niet auto-rijden.

In ieder geval was mijn ogentest reuze interessant. Ik had een prisma in mijn bril, die is nu weg. Ik had -glazen, ik heb nu + glazen. Ik heb dus maandag ook een nieuwe bril gehaald. Een erg leuke bril en heel wat anders dan wat ik had. En over een week of twee is ook mijn zonnebril klaar. Maar ik moet er dus wel enorm aan wennen. Over 3 maanden moet ik weer komen en dan is het even afwachten wat ze dan zeggen. Ik ben benieuwd.

Verder hebben we deze week campingbezoekjes gedaan. Twee van Wouter zijn broers staan hier in de buurt op een camping, dus woensdag en donderdag zijn we gezellig langs geweest.

Wat we dit weekend gaan doen? Ik weet het nog niet. Maar vast nog wel iets leuks.

{jcomments on}

Facebook Comments