Dagelijkse Beslommeringen


En zo is er weer een dag voorbij gegaan. Een rustig dagje waarin ik niet veel gedaan heb.

Ik heb bijvoorbeeld gekeken welke mogelijkheden Joomla voor mij heeft, wat ik kan met mijn weblog en de vele social sites die ik heb. Ik had een facebook connection in mijn site gezet, maar helaas, dat werkte niet zoals ik dat wilde 🙁

Wat wel kon was een connectie met Google. En ook bijna iedereen heeft wel een google-account. Nou, met dat account kan je lid worden van mijn site. Verder er nog een paar google opties in gezet. En een automatische categorien maker. Nog geen idee wat ik daar mee moet, maar misschien is het handig.

Ook heb ik een favicon toegevoegd. Als je bovenin je browser kijkt, zie je een hele kleine mini foto van Sascha. Ook heb ik de mogelijkheid toegevoegd om foto-albums te plaatsen. Hopelijk werkt deze een beetje simpel, want die van mijn vorige site, snapte ik helemaal niks van. Dat werkte niet zoals ik dat graag zou willen. Ik heb nu nog geen leuke foto’s die ik graag wil delen, maar het is bijna vakantie dus er komen er vast genoeg aan.

Voor nu denk ik dat ik er genoeg componenten in gezet heb om het voor mij makkelijk te maken en het leuk voor anderen.

Morgen ga ik mij maar weer eens bezighouden met solliciteren. Weer opzoek naar werk. Vaak kost mij dat bijna een hele dag en helaas komt er op het moment niet zo heel veel uit.

Groetjes Francesca

Facebook Comments