Layout


HopeOp het moment draait er natuurlijk heel veel om dat wezentje in mijn buik. Mijn buik groeit en dagelijks is het dolle pret daar binnen. Onze ukkepuk lijkt het enorm naar het zin te hebben en vind het nu al leuk om mama te plagen. Het hoort erbij en ik geniet daar enorm van.

Vandaag had ik onverwacht maar een half dagje. Vanmiddag zijn Wouter en ik gezellig met z’n tween op pad geweest. Naar Duitsland. Want ik wil pers een aankleedkussen wat hier niet te koop is. Dus wij op naar Gronau en ook nog een babyzaak gevonden. Helaas, het was 1 uur en de winkel ging pas om half 3 weer open. Gronau is nou ook niet zo groot dat je daar nog uren rond kunt wandelen. Weer terug naar de auto en op zoek naar een leuke supermarkt voor nog wat aankopen voor het nieuwjaarsweekend.

Na een gezellig rondje langs de grens zijn wij op weg naar huis even bij Wouter zijn broer langsgegaan. Daar stond onze kinderkamer op zolder en deze staat nu, jawel op de baby-kamer! Bijna staat hij nu inelkaar en morgen klaren we dat klusje.

Naast een gezellig middagje hebben we ook een aantal foto’s van mijn buik gemaakt. Eentje was er echt leuk en daar ben ik vanavond dan ook druk mee aan het photoshoppen gegaan.

Dat heeft weer een aantal leuke plaatjes opgeleverd die ik gelijk maar even in een lay-out van de website heb gestopt. Het was tijd voor iets nieuws en iets verfrissend.

n nadeel van dat knutselen is, dat ik alle besef van tijd helemaal kwijt ben. Dat ik, zonder dat ik het in de gaten ben, alweer de halve nacht op ben. Dat ik eindelijk en mijn plaatjes en mijn lay-out af heb en deze dan toch nog even wil delen in plaats van te wachten tot de volgende dag en eerst mijn bed op zoeken.

Weltrusten allemaal!

Facebook Comments