Waarom een blog


Waarom heb ik een blog?

Om diverse redenen eigenlijk. Ik ben nieuwsgierig van aard, altijd al geweest. Ik wil alles weten en ik wil (bijna) alles delen. Ik wil mijn meningen en gedachten spuien, ik wil een discussie uitlokken. Ik ben nieuwsgierig naar de meningen van anderen. Ik vind schrijven leuk, heb (hopelijk) een eigen, humoristische stijl die mijn lezers kunnen waarderen. En dat is dus waar de schoen wringt. LEZERS!

Waarschijnlijk heb ik lezers, als ik de statistieken van mijn website bekijk, moet ik lezers hebben. Zeker weten doe ik dat dus niet. Niemand lijkt te willen reageren op mijn berichten, op foto’s, op verhalen over mijn persoonlijke leven, of op mijn mening op actuele zaken.

Ik zou graag reacties willen lezen van anderen, wil graag weten of anderen mijn mening delen, wellicht een andere mening hebben dan ik en deze met anderen willen delen. Blijkbaar is mijn blog toch niet interessant genoeg om reacties achter te laten.

Ik ga nog een poging doen. Ik ga mij meer verdiepen in de actualiteiten. Ga er vaker mijn mening over geven. Ik ga de voorpagina anders inrichten, mijn persoonlijke dagelijkse beslommeringen gaat naar een andere sectie, ik ga me meer verdiepen in SEO, trackbacks en pingen en dan heel misschien ga ik toch lezers krijgen, lukt het me om discussies uit te lokken en stijgt het aantal bezoekers van mijn blog.

Dus alle lezers, graag reacties achter laten en mijn blog doorlinken!

Facebook Comments